Foto’s Heerl’k Winterfeest 2018

Afgelopen zaterdag hebben we onze eerste Heerl’k Winterfeest gehad. Het was een succes, met alle gezellige kraampjes, kinderactiviteiten, het koude, maar verder geweldige weer, het hoorspel bij fam. Luijsterburg en het super-gezellige avondprogramma met de muziek van coverband Shady.

Hieronder kan dit evenement nogmaals beleefd worden dankzij de mooie foto’s van onze fotograaf John. Langs deze weg willen wij graag nogmaals alle sponsoren, vrijwilligers, kraamhouders, horeca, band, en iedereen die geholpen heeft er een mooie dag van te maken, hartelijk bedanken!

« 1 van 149 »

Heerl’k Winterfeest

Nog 1 nachtje slapen, dan is het zover; de eerste editie van Heerl’k Winterfeest!

We beginnen de dag om 11:00 uur met een gezellige markt met een diversiteit aan leuke spullen. Ook zullen er food trucks aanwezig zijn om een lekker hapje te kunnen nuttigen. De hele dag door zullen verschillende koren in de grote zaal van gasterij de Afspanning hun zangkunsten ten gehore brengen. Daar kan men tevens lekker opwarmen en ook wordt daar aan de inwendige mens gedacht.

Aan de kinderen is ook gedacht; zo zal er een springkussen zijn, zo kan er geknutseld worden en is Jeugd KPJ Heerle/ Moerstraten aanwezig om de jongeren bezig te houden met diverse activiteiten.

Om 17:00 uur zal de markt afgelopen zijn en staat er vervoer klaar om aanwezigen die dat willen, naar de boerderij van fam. Luijsterburg te brengen, waar een hoorspel zal plaatsvinden. Dit hoorspel is voornamelijk bedoeld voor kinderen, maar natuurlijk is iedereen welkom! Als het hoorspel klaar is wordt men weer teruggebracht naar het Heerl’k Winterfeest. Ondertussen zal de markt worden opgeruimd en zal de afspanning worden voorbereid voor het avondprogramma.

Dat avondprogramma start namelijk om 19:00 uur en zal plaatsvinden in het voorcafé van de Afspanning. Vanaf 20:00 uur zal coverband Shady optreden en maken we er met z’n allen nog een gezellige avond van.

De gehele dag is gratis toegankelijk. We zien jullie graag morgen bij Heerl’k Winterfeest!

Foto’s Heerl’k Sint Maarten 2018

Afgelopen zondag was het weer 11 november, Sint Maarten. Enkele vooruit gereisde Pieten hebben de kinderen van Heerle bezocht om hen wat lekkers te geven. Met dank aan onze fotografe Maria Poldermans, kunnen we nog eens lekker terugkijken op deze Heerl’ke activiteit. Daarnaast willen wij als stichting natuurlijk ook alle sponsoren en vrijwilligers bedanken die dit evenement mogelijk hebben gemaakt!

« 1 van 64 »

Knutselen!

Tijdens Heerl’k Winterfeest (15 december) hebben we allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld deze leuke vogelvoederpop knutselen. Leuk om te maken en de vogels zullen er ook blij mee zijn komende winter!

Als jij ook zo’n leuke pop wilt knutselen, wil je dan het strookje onderaan de brief (download hieronder) invullen en inleveren bij je juf van KPO Berkenveld, of in de bus doen bij Herelsestraat 134 of Kapelstraat 14 in Heerle? Graag inleveren voor 30 november, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we voldoende spulletjes klaar hebben liggen.

Foto’s Heerl’k Halloween 2018

Afgelopen woensdag 31 oktober was het weer tijd voor Heerl’k Halloween. Vele  dorpsgenoten hadden hun huis, schuur of tuin omgetoverd tot spookadres. Het was heel mooi om te zien dat deze mensen daar veel tijd en energie in hadden gestoken, het zag er geweldig uit!

Daarnaast waren er vele mensen die een lichtje hadden staan, ten teken dat kinderen langs mochten komen voor trick or treat. Samen met al deze enthousiaste dorpsgenoten, alle vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk alle bezoekers van ons evenement was het weer een geweldige Heerl’k Halloween!

Als je tenslotte nog een berichtje als onderstaand krijgt toegestuurd, is het helemaal af 🙂 Tot volgend jaar!!

Goedenavond,

Even een klein berichtje, want dat is wel op zijn plaats. Afgelopen woensdag zijn mijn vriendin, haar dochtertje en ik naar jullie Halloween-avond geweest en we willen jullie graag bedanken voor de organisatie. 

Top dat jullie dit zo als vrijwilligers op poten zetten, brengt echt een supersfeer met zich mee, daar mag je trots op zijn.

Groeten Desiree, Mels en Abby

Iedereen ontzettend bedankt namens stichting Heerl’k!

Hieronder nog de foto’s van ons evenement. Dank voor de foto’s aan onze fotograaf John 🙂

Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, aarzel dan niet om ons even een mailtje te sturen.

« 1 van 160 »

Route Heerl’k Halloween

We hebben alle aanmeldingen binnen (waarvoor dank!) en hebben er weer een mooie plattegrond van gemaakt. Deze is woensdag aanstaande bij de kramen van stichting Heerl’k gratis op te halen om de route te lopen.  De route is zo gemaakt dat er bij elke kraam van Heerl’k gestart kan worden en men een rondje kan lopen langs alle spookadressen. Bij huizen waar een lichtje buiten staat, mag aangebeld worden om een snoepje te halen.

Mocht u met de auto naar Heerle komen om onze route te lopen, gelieve dan bij sportpark Harella of rondom het Rabobank veldje te parkeren. 

Wees voorzichtig op straat, de normale verkeersregels blijven van kracht. Blijf a.u.b. op de stoep en kijk goed uit bij het oversteken. 

Mocht je niet meer kunnen wachten, dan kun je hieronder alvast de plattegrond met alle spookadressen downloaden.

TOT WOENSDAG!

Heerl’k Halloween

31 oktober is het weer zover. Heerle verandert dan in het griezeligste dorp van West Brabant! Zoals voorgaande jaren zal ook dit jaar Stichting Heerl’k op verschillende plaatsen staan met een kraam en spellen voor de allerkleinsten, waarbij een snoepje verdiend kan worden. Natuurlijk is er ook weer de kraam waar gezellig een bekertje warme chocomel gedronken kan worden om even bij te komen van de schrik.

We hopen natuurlijk dat u als bewoner van Heerle ook mee wil helpen om er weer een mooi evenement van te maken door uw huis of tuin in te richten als enge plek waar mensen langs mogen komen. Opgeven hiervoor kan via dit formulier, zodat uw adres vermeldt kan worden op de routekaarten die op te halen zijn bij de kraam en op 31 oktober.

U kunt natuurlijk ook op een simpelere manier meedoen door een (waxine, – of led) lichtje bij uw voordeur te zetten, zodat kinderen weten dat ze aan mogen bellen voor een snoepje.

Natuurlijk is het ook leuk om zelf een rondje Heerle te doen langs alle enge plekjes. Stichting Heerl’k kan het niet alleen, dus hopelijk kunnen we er samen een geweldig spannende mooie avond van maken!

31 oktober, bebouwde kom van Heerle, van 18.30 tot 20.30.

Foto’s Heerl’k Straatspeeldag 2018

Heerl’k Straatspeeldag 2018 zit er weer op en wat hebben we genoten! We hadden prachtig weer en alle kinderen hebben heerl’k buiten gespeeld. Met dank aan onze fotograaf Maria Poldermans kunnen we met een hele boel foto’s nog lekker nagenieten van deze prachtige dag. Alle vrijwilligers, sponsoren, deelnemende kinderen en hun ouders, verzorgers, opa’s en oma’s: dank jullie wel voor het mogelijk maken van dit geweldige evenement!!

Tot volgend jaar!

« 1 van 40 »

Heerl’k Straatspeeldag

Kom je buiten spelen op woensdag 13 juni van 13.15 tot 15.30 uur?
Het is weer zover: 1 keer per jaar moeten de auto’s wijken en gaan de kinderen voor. Het is binnenkort dan ook weer straatspeeldag in Heerle. De organisatie is in handen van de verkeerswerkgroep van Berkenveld in samenwerking met Stichting Heerl’k. Graag nodigen wij alle kinderen uit Heerle dan ook uit om op 

woensdagmiddag 13 juni mee te doen aan deze straatspeeldag.

Allerlei spelletjes en activiteiten worden weer voor jullie klaargezet bij de locatie op en rondom het Rabobankveldje, Beukenstraat, Lindestraat en Ekelstraat.

Er is genoeg te beleven, dus je zult je niet gauw vervelen.

Deelname is gratis en geschiedt op eigen verantwoordelijkheid. Stichting Heerl’k zorgt voor een hapje en een drankje.

Kinderen t/m groep 2 zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Als je nog broertjes of zusjes hebt die op een andere school zitten, zijn die natuurlijk ook van harte welkom!

foto van Stichting Heerl'k.

Foto’s Heerl’k Oranje 2018

Gisteren was het weer Koningsdag. In Heerle hebben we dat gevierd met Heerl’k Oranje. Hieronder kunnen we nog even nagenieten met mooie foto’s, met dank aan Maria Poldermans.

« 2 van 73 »